Naast denken, ook doen en ervaren. Dat is de weg naar werkelijke verandering

WERKWIJZE

Ik werk met familieopstellingen, IZR/Iopt, lichaamsgericht innerlijk werk en holistisch.

Met opstellingen maak je een vraagstuk of verlangen helder door personen, vloerankers, voorwerpen in de ruimte of poppetjes op tafel neer te zetten. Door naar jouw innerlijke beeld te kijken, het te ervaren en letterlijk stappen te zetten, krijg je nieuwe inzichten en ontstaat er verandering van binnenuit.

Familieopstellingen en systemisch werk geven inzicht in familiedynamieken, interpersoonlijke relaties en vastzittende patronen. Ook pijnlijke herinneringen en diepe emoties kun je hiermee onderzoeken en integreren. Het helpt je persoonlijk te groeien, beter in contact met jezelf en anderen te komen en er ontstaat meer ordening, rust en evenwicht in jezelf en de situatie.

IZR/Iopt staat voor interactieve Zelf-Resonantie en
Identiteitsgerichte psychotraumatheorie en therapie.

Het geeft diepgaand inzicht in verborgen dynamieken, overtuigingen en onopgeloste trauma’s. Je leert jezelf beter te begrijpen, kunt onderdrukte gevoelens beter toelaten en je kunt jezelf bevrijden van oude patronen. Hierdoor komt je dichter bij je authentieke zelf, krijg je een gezondere relatie met anderen en jezelf, wordt je veerkrachtiger en sta je steviger in je leven.

Doordat ik mindfulness met opstellingen combineer  ontstaat er rust, ruimte en een veilige omgeving voor jouw proces.

"WERKEN VANUIT DE KERN,
DAAR LIGT DE OPLOSSING VOOR ECHTE VERANDERING"

Bij lichaamsgericht innerlijk breng ik je zittend op een stoel naar de diepere stille lagen van je bewustzijn. Op dit bewustzijnsniveau maken we contact met je overtuigingen, vastgelopen denkpatronen of blokkade’s in je lichaam en transformeren of herprogrammeren we ze.
Mede doordat je lichaam in diepe rust is, kom je beter in contact met jezelf, laad je energetisch op en zul je in het dagelijks leven beter je gedachtenpatronen en signalen van je lichaam herkennen.

Het is een mooie innerlijke reis die diepgaand werkt, je meer energie en helderheid geeft en je dichter bij je eigen waarheid en wijsheid brengt. Lichaamsgericht innerlijk werk combineert verschillende methoden, waaronder emotioneel lichaamswerk, lichte hypnose, innerlijk kind werk, mindset en mindfulness.
Ook opstellingen zijn op niveau mogelijk.

Hoe het in zijn werk gaat

Eerste sessie

In onze eerste sessie bespreken we waar je nu staat, hoe je daar bent gekomen en wat je graag wilt. We gaan meteen aan de slag.

De sessies kunnen ook online plaatsvinden.

werkwijzehoelangzand

Hoe lang

Elke sessie duurt ongeveer 90 minuten. Zo hebben we de tijd en ruimte om op jouw tempo tot de kern te komen.

Hoe vaak

Reken op 3 sessies. Na de eerste sessie komen er meestal andere vragen naar boven die je verder wilt onderzoeken. Dan zijn 3 sessies voldoende voor een vollediger beeld en diepgaande verandering.

Het doel

Dat je na iedere sessie met nieuwe inzichten dichter bij jezelf komt, je steviger staat en je vrijer voelt je om eigen pad te gaan.