“Wanneer er van binnen iets verandert, verandert het ook om je heen.

GROEPSOPSTELLINGEN

Opstellingen met een groep heeft een verdiepende werking, omdat je met representanten werkt. Zij ervaren gevoelens, gedachten en dynamieken die resoneren met jouw situatie. Hierdoor krijg je inzicht in wat er onderliggend in je afspeelt. Je kunt kiezen voor een familieopstelling of het opstellen van je verlangen.

Wil je je vraag inbrengen of een opstelling meemaken? Bekijk hieronder de verschillende data en geef je op.

Familieopstellingen Agenda Wortels en Vleugels
  • 25 januari 2024: Wat is jouw wens?

     

  • 21 maart 2024: Gezin en opvoeding
    Voor ouders en professionals 

  • 20 juni 2024: Opstellingen ervaren
     meer informatie ->


De workshop start om 19.30u en duurt tot 22.00u. Er is ruimte voor 2 vraaginbrengers en 8 representanten. Klik hier voor de tarieven.

Hoe een groepsopstelling gaat

De groep

Een opstelling met een groep, bestaat uit een vraagsteller, representanten en toeschouwers. De groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 10 om veilig gevoel te waarborgen.

Als vraaginbrenger

Als je een vraag inbrengt kun je kiezen of je een familieopstelling wilt of een opstelling met je verlangen. Als dat lastig is kan ik je helpen bij je keuze. Als vraaginbrenger kies je zelf representanten uit die je intuïtief in de ruimte een plek geeft. Hiermee start de opstelling.

Hoe lang

Een opstelling duurt ongeveer een uur. Per dagdeel of avond worden er twee opstellingen gedaan. Tussendoor is er altijd even een kleine pauze voor thee of koffie.

Inzichten voor iedereen

Ook als je geen vraag inbrengt krijg je inzichten. Of je nu representeert of toeschouwer bent, er zijn altijd dingen die je meekrijgt, die je aan het denken zetten of verandering in jezelf teweegbrengen.

ERVARINGEN

Wat anderen zeggen