“Je levensmissie ontdekken is jezelf leren kennen. Zo eenvoudig is het.”

Joey Brown

OVER MIJ

Hi! Ik heet Marissa en ben gepassioneerd opsteller, orthopedagoog, systemisch- en mindfulnesscoach. Ik hou er van om je nieuwe inzichten zelf te laten ontdekken, je dichter bij jezelf te brengen en je weer van binnenuit te laten stralen.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en de invloed van de kindertijd op de volwassenheid. Mijn studie pedagogiek was dan ook een schot in de roos, waardoor ik met kinderen, ouders en in het hbo onderwijs heb gewerkt. Al snel daarna kwam ik in aanraking met familieopstellingen en systemisch werk. Het maakte voor mij het beeld compleet om echt tot de kern van problemen te komen.

Vervolgens heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan door de training IZR/IoPT te gaan doen. En ik mijn kennis en werk heb uitgebreid met zelfontmoetingen en traumaverwerking.

Met wat ik tot nu toe heb geleerd en gedaan is mijn rugzak ook gevuld met levensbepalende ervaringen, die mij diepe dalen hebben bezorgd. Ik heb mezelf opnieuw moeten uitvinden, vele lagen afgepeld, gevallen en weer opgestaan om mezelf vervolgens weer op te bouwen. En ik ben nooit uitgeleerd.

Het heeft mij een schat aan zelfkennis en kwaliteiten opgeleverd. Ik ben er evenwichtiger en veerkrachtiger door geworden en het heeft me doen beseffen wat ik echt belangrijk vind: “Zijn wie je bent, doen waar je blij van wordt en gaan
voor wat je werkelijk drijft in je leven.”

SanneKijkt-Marissa-7679 3

Invoelend, enthousiast, komt tot de kern, integer, verhelderend, goede vragensteller, analytisch en
bemoedigend.

Hou van de seizoenen, nieuwsgierig en leergierig, zeilliefhebber, nuchter en spiritueel, ga voor de volle 100%.

Opleidingen

  • loPT/IZR (de basis)
  • Narratieve therapie
  • Jaaropleiding Mindfulness Based Therapy
  • Jaaropleiding Familie en organisatieopstellingen
  • Master Pedagogiek

Cursussen

  • Platform mindset
  • Intuïtief Systemisch coachen
  • Systemisch coachen
  • NLP/TA

ERVARINGEN

Wat anderen zeggen